Digital- og offsettryk

Digitaltryk er en god og fleksibel løsning til trykopgaver i mindre oplag. Det giver slutproduktet et flot udseende samtidig med at det er hurtigt at producere. Hvert print bliver individuelt behandlet med et unikt præg.

Vi trykker på langt de fleste papirtyper. Alt lige fra 80g til 500g papir med enten en almindelig, glossy, mat eller silk overflade. Samtidig kan vi lave digitaltryk i en kvalitet der er en sammenligning med offsettryk værdig. Med digitaltryk slipper man for mange af de mekaniske skridt i trykkeprocessen som offsettryk plejer at komme ind omkring.

Digitaltryk egner sig godt til produktioner med

  • Trykopgaver i mindre oplag

  •  Variable aftryk (adresser og nummeringer)

  •  Krav om ekstra ordinær hurtig leveringstid 

Offsettryk er en alsidig trykmetode og gør det muligt at trykke CMYK-farver, pantonefarver samt diverse lakeringer. Resultatet er en stor spændvidde af mulige tryksager i forhold til format, farvevalg og papirvalg.

Ved større oplag vil det altid være en fordel at vælge offsettryk, selvom start omkostningerne er højere. Offsettryk kan også benyttes hvis man ønsker en specifik metal- eller pantone farve i f.eks. firmalogo.

Offsettryk egner sig godt til produktioner med:

  •  Større oplag
  • Specifikke pantone farver samt metal,guld og sølv

At vælge det rette trykformat kan være en jungle, det ved vi godt og derfor sørger vi altid for at rådgive dig så godt som overhovedet muligt i forhold til den enkelte produktion. Derfor har vi rigtige håndværkere ansat, som kan guide dig trygt i mål med din ordre

Rene

Fandt du ikke helt det du havde brug for?
Rene kan hjælpe dig videre!