Typographic familien blev i 2019 udvidet.

Typographic kunne i 2019 byde velkommen til Typototal kontorservice som nyt familiemedlem af Typographic familien.

Opkøbet af Typototal er en naturlig del af den strategiske udvikling af Typographic som helhed og et ønske om at kunne tilbyde et langt bredere sortiment til vores kunder af såvel tryksager, som kontorartikler, møbler og merchandise.

Ved at tilføre så stærke medarbejdere og et så bredt produktsortiment, som vi gør ved at føje Typototal til Typographic familien, mener vi, at vi står endnu stærkere i det dynamiske og konkurrenceprægede marked, som vi til dagligt opererer i.

Per Thomsen, adm. direktør for Typographic A/S.

Driften af Typototal foregår fra den nye adresse Grønlandsvej 4, 7900 Nykøbing Mors hvor vi fortsat vil have den fysiske butik hvor kunderne kan komme ind og få den nødvendige vejledning og mærke produkterne før de køber dem. Den fysiske butik gør det også muligt for os at langt hurtigere at kunne reagere på specifikke kundeordre fra nærområdet i Thy, på Mors og i Salling, præcis som kunderne i Typographic kender det.

Den daglige drift af Typototal håndteres af den erfarne Jan Tilsted Larsen som har været ansat i Typototal i mange år samt den unge og energiske Kasper Bovbjerg som har ansvaret for afdelingen.

Ønsker du at høre mere om hvad vi kan tilbyde kan du læse mere på vores hjemmeside, ringe til os på 97 72 56 11, besøge butikken Ringvejen 4, 7900 Nykøbing Mors eller bruge kontaktformularen herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt.

mads

Jan Tilsted

Salgskonsulent

Jan@typographic.dk

Johan

Kasper Bovbjerg

Salgskonsulent

Kasper@typographic.dk

Johan

Rico Markussen

Salgskonsulent

Rico@typographic.dk