Merchandise, banner og flag 

Banner

Roll-up bannere er et simpelt, fleksibelt og billigt banner system i høj kvalitet, der er velegenet til mange forskellige formål. Roll-up banneret er både hurtigt at sætte op og pakke sammen, og det er nemt at transportere og medbringe til pressemøder, messer, foredrag og varepræsentationer.

Når du køber dit roll-up banner hos os, får du et komplet bannersystem. Du får det specialdesignede print, du får en smart taske til at transportere banneret i, samt alu fødder. Vi laver roll-ups i flere forskellige størrelser og med print på begge sider!

Flag

 

Vi kan producere flag i alle tænkelige størrelser og former. Dog er beachflags de meste anvendte, da de er nemme at sætte op og pakke sammen igen. Beachflags skaber stor synlighed og opmærksomhed. Det er samtidig en hurtig, nem og flot form for markedsføring, og er især velegnet udendørs.

Det er en smart måde at få opmærksomhed på ved arrangementer, sports events, indkørsel til virksomhed, foran butik osv. Vi producerer flag trykket på polyglans, der sammen med tilhørende glasfiberstang holder til alt slags vejr. Der er mange størrelser, former og fodtyper at vælge imellem.

Merchandise

 

På merchandise-området kan vi lave unikt tryk og design på blandt andet tøj, USB-nøgler, kuglepenne, krus/kopper, paraplyer, vandflasker, tasker og meget mere. Vi kan lave specialtryk på handouts/merchandise til både kundebesøg, messer og promoveringskampagner.

Samtidig udarbejder vi gerne designet for dig. Hvis du har en idé til en speciel give-away-item som du vil have logo, grafik og tekst trykt ovenpå, så kontakt os endelig og sammen finder vi den rette løsning til dig!

Magda

Fandt du ikke helt det du havde brug for?
Magda kan hjælpe dig videre!